Items where Author is "Nur Hidayati, Hidayati Nur"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 17.

Nur Hidayati, Hidayati Nur and Mardiyono, Mardiyono and Wimpy, Wimpy (2023) Pemanfaatan Larutan Asam Sitrat sebagai Upaya Penurunan Kadar Logam Berat Krom pada Sayuran Kubis. Jurnal Farmasetis, 11 (3). pp. 237-246. ISSN 25498126

Sunardi, Sunardi and Mardiyono, Mardiyono and Nur Hidayati, Hidayati Nur (2022) Pemanfaatan Scrap Besi Menjadi Copperas dan Ekstrak Kulit Rambutan untuk Pembuatan Nanopartikel Besi yang Ramah Lingkungan. Jurnal Ilmu Lingkungan, 20 (3). pp. 894-507. ISSN 1829-8907

Sunardi, Sunardi and Mardiyono, Mardiyono and Nur Hidayati, Hidayati Nur (2022) Pemanfaatan Scrap Besi Menjadi Copperas dan Ekstrak Kulit Rambutan untuk Pembuatan Nanopartikel Besi yang Ramah Lingkungan. Jurnal Ilmu Lingkungan, 20 (3). pp. 494-507. ISSN 1829-8907

Nur Hidayati, Hidayati Nur and Mardiyono, Mardiyono and Dian Kresnadipayana, Kresnadipayana Dian (2022) The Effect of Variations of Red Bricks, Sand, Sawdust, and Green Tea (Camellia sinensis) Media on the Fat Content of Salted Egg Yolks. Jurnal Biomedika, 15 (1). pp. 83-89. ISSN 1979-035X; 2302-1306

Mardiyono, Mardiyono and Nur Hidayati, Hidayati Nur (2020) Bioremediation of chrome heavy metals on metal coating waste with Bacillus subtilis bacteria. AIP Conference Proceedings 2296, 2296 (020033). pp. 1-4. ISSN 978-0-7354-4030-2

Maria Fransiska Utami Bugis, Bugis Maria Fransiska Utami and Nur Hidayati, Hidayati Nur and Dian Kresnadipayana, Kresnadipayana Dian (2019) Utilization of Grapefruit (Citrus Maxima Merr) Extract and Powder for Reducing Levels Heavy Metals Krom(VI) and Cadmium(II) on Artifisial Liquid Waste. Jurnal Biomedika, 12 (2). pp. 251-258. ISSN 1979-035X; 2302-1306

Kiky Candrawati, Candrawati Kiky and Nur Hidayati, Hidayati Nur (2019) Decrease Cholesterol Levels in Salty Egg Yolk with Powder and Extract Solution of Bay Lleaf (Syzygium polyanthum). Jurnal Biomedika, 12 (1). pp. 54-61. ISSN 1979-035X; 2302-1306

Mardiyono, Mardiyono and Nur Hidayati, Hidayati Nur and Nony Puspawati, Puspawati Nony (2018) Bioremediation of Heavy Metal Chrome with Saccharomyces cerevisiae in Industrial Metal Plating Liquid Waste. International Conference on Applied Science and Engineering (ICASE 2018), 173. pp. 17-19. ISSN 978-94-6252-593-1/ 2352-5401

Ragas Fitria Sina Murti, Murti Sina Fitria Ragas and Nur Hidayati, Hidayati Nur and Mardiyono, Mardiyono (2018) Asam Lemak Bebas dan Angka Peroksida pada Minyak Kelapa Hasil OlahanTradisional dan Hasil Olahan dengan Penambahan Saccharomyces cereviseae. Journal Biomedika, 11 (1). pp. 40-45. ISSN 1979-035X; 2302-1306

Nur Hidayati, Hidayati Nur (2018) A Design of Innovation In Educational Technology to Improve The Quality of Website Learning in Industrial Revolution Era 4.0 Using Waterfall Method. Journal of Physics: Conference Series. pp. 1-5. ISSN 012020

Narimo, Narimo and Dewi Sulistyawati, Sulistyawati Dewi and Nur Hidayati, Hidayati Nur (2017) Pengaruh Variasi Konsentrasi NaOH dan Lama Hidrolisis terhadap Produk Asam Oksalat pada Limbah Batang Pepaya. Jurnal Biomedika, 10 (1). pp. 93-99. ISSN 1979-035X; 2302-1306

Resa Widiamawarta, Widiamawarta Resa and Nur Hidayati, Hidayati Nur and Mardiyono, Mardiyono (2017) Pengaruh Ekstrak Bawang Merah (Allium ascalonicum L) terhadap Kadar Asam Lemak Bebas Pada Penggunaan Berulang Minyak Goreng Kelapa Sawit. Jurnal Biomedika, 10 (1). pp. 56-60. ISSN 1979-035X; 2302-1306

Nur Hidayati, Hidayati Nur and Dewi Sulistyawati, Sulistyawati Dewi (2016) Pengaruh Perendaman dalam Seduhan Teh Hijau Selama Tiga Hari Pasca Pengasinan terhadap Kadar Kolesterol Kuning Telur. Jurnal Biomedika, 9 (1). pp. 54-59. ISSN 1979-035X; 2302-1306

Nur Hidayati, Hidayati Nur and Mardiyono, Mardiyono (2015) Perubahan Kadar Lemak Telur Asin Pasca Pemeraman dengan Variasi Komposisi Media Serbuk Bata Merah dan Limbah Serbuk Gergaji. Jurnal Biomedika, 8 (2). pp. 32-36. ISSN 1979-035X; 2302-1306

Nur Hidayati, Hidayati Nur and Dewi Sulistyawati, Sulistyawati Dewi (2015) Minimalisir Kadar Kolesterol Pada Telur Asin Olahan Dengan Pemanfaatan Media Seduhan Teh Hitam. Jurnal Biomedika, 8 (1). pp. 24-29. ISSN 1979-035X; 2302-1306

Nur Hidayati, Hidayati Nur and Dewi Sulistyawati, Sulistyawati Dewi (2013) APLIKASI TEKNOLOGI PENGASINAN TELUR DENGAN LIMBAH SERBUK GERGAJI DAN SUMBER DAYA ALAM LAIN DITINJAU DARI KADAR NACL DAN KOLESTEROL. Jurnal Biomedika, 6 (2). pp. 29-33. ISSN 1979-035X; 2302-1306

Nur Hidayati, Hidayati Nur and Dewi Sulistyawati, Sulistyawati Dewi (2013) INOVASI DAN APLIKASI TEKNOLOGI PENGASINAN TELUR DENGAN LIMBAH SERBUK GERGAJI DAN SUMBER DAYA ALAM LAIN YANG AMAN BAGI KESEHATAN. Jurnal Biomedika, 6 (1). pp. 43-48. ISSN 1979-035X; 2302-1306

This list was generated on Wed Jul 2 00:00:56 2025 WIB.